Roses and Champagne [Novel]

Roses and Champagne [Novel]

Kütüphaneye Ekle
8.6

UYARI! "Roses and Champagne [Novel]" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Roses and Champagne [Novel]: Bölümler   

Tür:Aksiyon,Romantik,Drama,
Yazar: Zig
TR Çevirmen: Queenrose3535
TR Bölüm sayısı:Bölüm
Çıkış Tarihi:2022

Jeong Yiwon için adalet her zaman kurallara uymak anlamına gelmez. Yolsuzluklarla dolu Rusya'da bir insan hakları avukatı olarak çalışırken, zengin iş adamlarının ve mafya destekli politikacıların istedikleri her şeyi yapmak için tam yetkiye sahip olduğu bir sisteme karşı savaşacak kadar cesur olması gerekir. 

 Ceaser Aleksandrovich Sergeyev sofistike, zarif, melek gibi bir güzelliğe sahip ve Rusya'nın en korkulan adamlarından biri. Çar olarak bilinen ve Sergeyev Suç Sendikası'nın varisi olan Sergeyev'e kimse yaklaşamaz ve insan hayatı onun için bir amaçtan başka bir şey değildir. 

 Yiwon ile tesadüfen karşılaşan Ceaser'ın ilgisini çeker ve yolları bir kez daha kesiştiğinde Ceaser daha fazlasını elde etmeye karar verir. Şanssız bir şekilde, Yiwon mafyadan nefret etmektedir ve Ceaser'ın saplantısı baş belasından başka bir şey değildir. 

 Ta ki Ceaser, Yiwon'a şehrin en sahtekâr memurlarından birini görünüşte kazanılması imkânsız bir davada alaşağı etmesini teklif edene kadar. Şimdi Yiwon, davayı kazanmak için Ceaser'a ve onun küçük oyunlarına ne kadar müsamaha göstereceğine karar vermek zorundadır. 

 Ama Ceaser'ın saplantısı şehvetin ötesine geçerse ne olur? Ve Yiwon bu kadar şeytani bir adama karşı hissettiği açıklanamaz çekimle nasıl uzlaşabilir?


  Yazar ZIG 'in diğer serileriyle bağlantılı olmayan kitabıdır...

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar