Kiss Me, Liar [Novel]

Kiss Me, Liar [Novel]

Kütüphaneye Ekle
8.0

UYARI! "Kiss Me, Liar [Novel]" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Kiss Me, Liar [Novel]: Bölümler   

Tür:Omegaverse,Romantik,Drama
Yazar:ZIG
TR Çevirmen: Queenrose3535
TR Bölüm sayısı:Bölüm
Çıkış Tarihi:2017

Bir omega olan Yeonwoo'nun hayatı, baskın bir alfa ve patronu olan Keith Knight Pittman'ın yaklaşan varlığı altında altüst olmuştur. Keith'in sekreteri olarak görev yapan Yeonwoo'nun dünyası, Keith'in yolcu gemisindeki bir partide yaşadığı ve baskın alfalar tarafından travmaya uğradığı üzücü bir deneyimden sonra karardı. Olaylar nedeniyle Keith tarafından haksız yere suçlanan Yeonwoo, kendisine bu kadar ıstırap veren işi geride bırakmaya karar verdi. 

 Yeonwoo hayatını yeniden inşa etmek için çabalarken, kapısında Keith ile beklenmedik bir karşılaşma, yeni bulduğu huzuru altüst etmekle tehdit eder. Keith'in Yeonwoo'nun geri dönmesi için yalvarması, onu geleceğiyle ilgili çok önemli bir kararla yüzleşmeye zorlar. Geçmişinin travmaları ve yeni bir başlangıç ihtimali arasında kalan Yeonwoo bir yol ayrımındadır. Onu kıran dünyaya geri mi dönecek, yoksa yeni bir umut ve bağımsızlık yolu mu çizecek?


Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar